تبلیغات
 patogh89-tpnu - در مورد کنسرو تن ماهی

کنسرو تن ماهی از همان ابتدای قرن 21  به عنوان صنعتی که  حفظ و نگه داری  آن  و پخش مناسب در نقاط مختلف دنیا  مورد توجه قرار داشت .در اینده نیز این فراید با تکیه بر تکنولوژی های روز دنیا به کار خود ادامه خواهد داد تا مواد غذایی تازگی و طراوت  خود را بیش از پیش حفظ کنند.

کنسرو تن ماهی

کلمه کنسرو سازی از لغت یونانی conserver به معنی حفظ کردن مشتق شده است. این روش در سالهای 1790 که دولت فرانسه با سایر کشورهای اروﭘایی در حال جنگ بود توسط یک نفر فرانسوی به نام نیکلا اَﭘر ابداع گردید.

اهمیت  حفظ مدا و سالم ماندن آن ها به قدری بود که در آن زمان ناﭘلئون برای تغذیه سربازان  خود با مشکلات زیادی مواجه بود ونیاز به غذاهای مناسبی داشت که بدون شرایط خاص قابل نگهداری باشند . وی جایزه ای به مبلغ 12000 فرانک برای کسی که این مشکل را حل کند اختصاص داد

 

در سال 1950 بسته های سترون ﭘذیر ری تورت ﭘوچ در صنایع کنسرو به کار گرفته شدند .

در سال 1955 روش 18_Flash برای استریلیزاسیون کنسروها مورد استفاده قرار گرفت .

در سال 1969 روش Hydrostatic Sterilisationکه نوعی روش ﭘیوسته کنسروسازی است متداول شد .       

 

در کشور ما اولین کارخانه کنسرو ماهی در بندر عباس  در سال 1316 تاسیس شد.

 


تاریخ : چهارشنبه 4 شهریور 1394 | 04:18 ب.ظ | نویسنده : mohammad saghali | نظرات